LCE Homepage

Ilmoittautumisohjeet fMRI-tutkimukseen

Paikka: Magneettitalon AMI-keskus Sähkörakennuksen I-siivessä (sisäänkäynti ulkokautta), 1. kerros (fMRI-tutkimus) tai 4. kerros (toinen osa). Kts. AMI-keskuksen kartta. Toinen osa tehdään saman rakennuksen 4. kerroksessa (koputa portaista katsottuna oikeanpuoleiseen oveen).

Tutkimuksen pituuden vuoksi se on jaettu kahteen erilliseen osaan. Ensimmäisessä osassa tehdään fMRI-tutkimus ja arvioidaan materiaalia (n. 1-2 tuntia). Toisessa osassa tehdään vielä lyhyt jälkiarviointi nähdystä materiaalista (n. ½ tuntia). Molemmat osat ovat välttämättömiä tutkimuksen kannalta.

Ilmoittautumisohjeet:

  1. Avaa ilmoittautumiskalenteri. Vapaat ajat löytyvät erikseen ekaan osaan ti-to ("VAPAA") ja tokaan osaan pe ("VAPAA2").
  2. Varaa aika klikkaamalla päivää ja valitsemalla sopivan ajan kohdalla "Muokkaa". Tunnus ja salasana kuten kurssilla.
  3. Kirjoita "VAPAA:n" tilalle omat nimikirjaimesi ja kohtaan "Notes" sähköpostisi ja puh. numerosi (jotta saamme sinut tarvittaessa kiinni).
  4. Tärkeä! Muista päivittää näyttö (IE: F5, Mozilla: Ctrl-R). Kalenteri on vanha ja surkea, eikä synkronoi päällekkäisiä varauksia, vastuu jää valitettavasti käyttäjälle. Jos jonkun muun varaus kirjautui varaamasi ajan päälle, pitää valitettavasti varata toinen aika.