LCE Kotisivu

Connet TKK:ssa

Huom! Kognitiivisen teknologian pääaine ei enää järjestä Connet-opetusta.

Connet-opetusohjelma järjestetään Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osastolla yhteistyössä Kognitiivisen teknologian pääaineen kanssa.

TKK:n hakumenettely

Connet opinto-oikeutta tulee anoa kirjallisesti Connet-assistentilta: Ohjeet. Paikkoja on rajoitetusti, joten emme voi taata, että kaikki pääsevät mukaan. Kaikki asiasta kiinnostuneet tutustukaa Connetin kotisivuihin ja ottakaa yhteys Connet-assistenttiin, Cajukseen. Connetin tarjoamat kurssit saadaan sisällytettyä DI-tutkintoon kurssikoodilla S-114.V.

TKK:n opiskelija voi hyödyntää Connetin tarjoamia kursseja neljällä eri tavalla.

1. Kaikki Connet-kurssit voi sisällyttää DI-tutkinnon "vapaasti valittaviin opintoihin". On siis mahdollista lukea myös yksittäisiä kursseja Connetissa.
2. Joitakin kursseja voi sisällyttää Kognitiivisen teknologian pää-/sivuaineeseen. Kurssin tulee mieluiten olla Cum Laude Approbatur -tasoinen, eli kurssikoodin tulee olla KOG2-alkuinen. Jokaisesta kurssista on erikseen sovittava Connet-assistentin (Cajus) kanssa. Katso Ohjeet.
3. Connet-kursseista voi kerätä DI-tutkintoon kuuluvan ylimääräisen sivuaineen (20ov) tai vapaasti valittaviin opintoihin sisällytettävän opintokokonaisuuden (15ov). Suurin osa kursseista tulee olla Cum Laude Approbatur -tasoisia. Tee suunnitelma (katso Ohjeet) ja lähetä se Connet-assistentille.
4. Connet-kursseista voi muodostaan henkilökohtaisen Kogniitivinen teknologia-sivuaineen. Sivuaineeseen on liitettävä myös jokin Kognitiivisen teknologian pakollisista kursseista. Kurssien tulisi mielellän olla Cum Laude Tee Approbatur -tasoisia. Tee suunnitelma (katso Ohjeet) ja lähetä se Connet-assistentille.

TKK:n järjestämät kurssit

Kognitiivinen neurotiede.

Emootiot ja kommunikaatio.

 Connet-kurssit kevät 2007

Kurssilista

Yhteystiedot

Postiosoite
Cajus Pomren
Laskennallisen tekniikan laboratorio
PL 9203
02015 TKK

Käyntiosoite
Laskennallisen tekniikan laboratorio
Innopoli 2
Tekniikantie 14 Espoo

puh: 09-451 5735
email:connet@lce.hut.fi

Paikalliset resurssit

Joitakin Connetin kurssien luentoja ja harjoituksia on mahdollista seurata videoneuvottelun kautta. Laskennallisen tekniikan laboratorion luentosali B317, Innopoli 2, 3.kerros, on varustettu videoneuvottelulaitteistolla. Mikäli tarvisitte sitä käyttöönne ottakaa yhteyttä Connet-assistenttiin.

 

Opetukseen/hallintoon liittyvät henkilöt

Professori Iiro Jääskeläinen

Iiro.Jaaskelainen@hut.fi,

Connet-assistentti Cajus Pomren

connet@lce.hut.fi,

Olen TKK:n ensisijainen Connet-yhteishenkilö. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla.
Kaikki Connetista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä!!

Tästä sivusta vastaa www@lce.hut.fi
Sivua on viimeksi päivitetty 15.09.2006
URL: http://www.lce.hut.fi/teaching/Connet/connet_tkk.html